NAILPERFECT-NAIL-PERFECT-SOFT-CURING-LED-UV-LAMP.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NailPerfect Soft Curing LED/UV Lamp 48W

excl. btw € 47,95
incl. btw € 58,02

Door dit product te kopen verzamel je 58 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 58 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 1,16.

block Levertijd 2 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Een witte LED en UV lamp die geschikt is voor het uiharden gels op zowel handen als op voeten.

De Soft Curing LED/UV Lamp 48 Watt is een professionele lamp speciaal ontwikkeld voor het uitharden van gels. De bodem is uitneembaar waardoor je deze lamp voor zowel handen als voeten kan gebruiken. Het digitale schermpje op de lamp geeft de tijd aan (10 seconden - 30 seconden - 60 seconden en 90 seconden). Bovendien begint de timer weer opnieuw wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De nieuwe 90 seconden-functie zorgt voor een pijnloze modus zonder dat je last hebt van een heatspike. De lamp is voor zien van 33 stuks LED waardoor je geen dead zone hebt. De lampen hebben een hoog vermogen van 48 Watt. Je handen worden ten alle tijden beschermd tegen te hoge temperaturen: wanneer de temperatuur te hoog is, stopt de lamp automatisch met werken.

De belangrijkste kenmerken:
LED/UV lamp voor het uitharden van gel
Geeft tijd aan
Voorzien van digitaal scherm
Detecteert beweging
33 LED
48 Watt
Uitneembare bodum
Beschermt tegen hoge temperaturen
Voor handen en voeten
Gebruik:
Steek de adapter van de NailPerfect Soft Curing LED/UV Lamp 48 Watt in het stopcontact. Druk op de timerknop en plaats de hand of voet in de lamp. Het licht schakelt automatisch uit na de ingestelde tijd of wanneer je de hand of voet uit de lamp haalt. Vergeet niet de stroom uit te schakelen na gebruik.

Resultaat:
De Soft Curing LED/UV Lamp 48 Watt zorgt ervoor dat je nagels snel worden uitgehard terwijl je handen of voeten worden beschermd tegen te hoge temperaturen.

Datasheet

NP-10022000001
Nieuw
8720627910217
Klanten kochten ook