Categorieën




DIVA MAKE UP BLENDER DISPLAY 18ST

DIVA MAKE UP BLENDER DISPLAY 18ST

Artikel 1 / 3
Prijzen zichtbaar na inloggen
Klant waardering:
Artikelcode: SI-0904560
Product fabrikant: SIBEL
De Make Up blender Diva! is ontworpen om makkelijker foundation aan te brengen.
Dankzij dit wondersponsje kunt u de dekking van uw make up aanpassen aan uw huid en bekomt u een vlekkeloze en egale teint. De Diva! Make Up blender is smal van boven en breder onderaan, waardoor u al uw producten moeiteloos kan aanbrengen op zowel de kleinste als de grote oppervlakken van uw gezicht. Bovendien laat de naadloze 360vorm geen sporen of lijntjes na op uw huid.

De Make Up blender Diva! is hypoallergeen, bevat geen latex en is volledig geurloos. Daardoor is hij geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
De Make Up blender Diva! is dus het ideale instrument om uw make-up aan te brengen en heel makkelijk een perfecte teint te bekomen. Uw huid zal stralenen u kunt zorgeloos in de spotlights staan !

-Bevochtigen
Bevochtig uw Make Up blender Diva! lichtjes met water. Uw Make Up blender Diva! verdubbelt dan in volume voor een vlotte toepassing. Deze stap is cruciaal. Dankzij de sponsstructuur met open cellen kan de Make Up blender Diva! het water absorberen. Wanneer u vervolgens uw make-up met het sponsje aanbrengt , zal dit niet meer product absorberen dan nodig is. Door uw Make Up blender Diva! te bevochtigen, bent u er zeker van dat u geen make-up verspilt.

-Knijpen
Knijp de Make Up blender Diva! om het overtollige water te verwijderen, indien mogelijk met behulp van een schone handdoek. Het is de bedoeling dat de Make Up blender Diva! vochtig is maar niet nat, zo beschadigt noch verdunt u uw producten en bereikt u het gewenste resultaat op uw huid.

-Tikken
Dep de Make Up blender Diva! In de make-up en breng de make-up al deppend op het gezicht aan. Vermijd om te Make Up blender over uw huid uit wrijven. Dit zou sporen of lijnen kunnen nalaten. Als u vloeibare producten gebruikt (foundation, concealer, ...), brengt u best een kleine hoeveelheid aanp de rug van uw hand of rechtstreeks op uw gezicht.

Diverse kleuren
Latex vrij
Te verkrijgen per stuk of een mooi display met 18 stuks.
Verkoop adviesprijs : 9,95
Beoordelingen van klanten over dit artikel van An-Sofie Carly Datum toegevoegd: 26/03/2016 Zeer tevreden van de beauty sponsjes! verkoopt makkelijk door zijn lage prijs! Klant waardering:  
excl. btw €26,40
incl. btw €31,94
excl. btw €6,30
incl. btw €7,62
excl. btw €102,00
incl. btw €123,42
excl. btw €9,30
incl. btw €11,25
Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen