CategorieënLogo USP

Young Nails Nagelstyling

Waarom Enjoy Nails?
 
• Wij zijn een erkend leerbedrijf
• Moderne opleidingsruimte dat plaats biedt aan 6 cursisten, met een professionele docent voor een prettige, maar toch pittige en gedegen cursustijd.
• Wij werken met diverse topmerken op het gebied van nagelverzorging.
• Goed bereikbaar
• Producten direct leverbaar
• Ruime keuze in opleidingen vakgebied
• Extra trainingen en begeleiding na cursus
• Flexibele betalingsmogelijkheden
• Opleidingsaanbod is BTW vrij
• U kunt iedere dinsdag (10:00 - 15:30) en iedere zaterdag (9:00 - 14:30) instromen op afspraak.
 
Kijk ook snel op www.enjoy-nails.nl Al onze opleiding zijn BTW VRIJ.
 
Opleidingen
Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstyliste.
Van een manicure tot een Allround cursus. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules.
Hiermee heeft u de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde technieken van nagelstyling. U kunt deze modules los volgen of als combinatie. Combinatie opleidingen zijn aantrekkelijker omdat deze de benodigde basisonderdelen bevatten en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.
Met de cursus nagelstyliste van Enjoy Nails kun je binnen 4 lessen al zelfstandig een mooie nagelverlenging maken met een french manicure of glittertopjes.

Nagelstyliste is een vrij beroep en kent een hele lage investering 's drempel. Met een praktijk aan huis of met een bezoekservice (mobiele nagelstudio) is een goed bedrijf op te bouwen .Flexibele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure/nagelstyliste goed is te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste, kapper, welness behandelingen en pedicure, maar ook vele andere beroepen. Daarnaast is het makkelijk in pas baar in verschillende levens- en gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf. In dit beroep ben je verzekerd van goede verdiensten, mede door de verkoop van verschillende producten.

Er wordt lesgegeven met het hoogstaande merk Young Nails en Spa Ritual. In deze  lessen leer je o.a vijltechnieken, met tips, sjablonen en de supersnelle revurse methode te werken. De klassen zijn niet groter dan 6 personen, hierdoor krijg je erg veel persoonlijke aandacht.
De cursus nagelstyling van Enjoy Nails biedt met Young Nails een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiële mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte.

Enjoy Nails is er altijd voor haar leerlingen. Daarom zorgen wij voor een gedegen individuele begeleiding en hebben wij standaard review-dagen in de cursusduur opgenomen. Tijdens deze dagen kunnen onze cursisten terug komen om aan te tonen hoe ze in de praktijk zijn 'gegroeid',en kunnen wij u helpen de puntjes op de i te zetten en met eventuele praktijk problemen.
Tijdens de reviews komen zaken als snelheid en perfectie aan bod. Juist na het afronden van je opleiding loop je vaak tegen praktijk problemen aan, waar wij u graag bij helpen. Via de telefoon, e-mail of persoonlijk tijdens de review dagen.

Als het even tegen zit sta je bij Enjoy Nails dus niet alleen!
Voor ervaren nagelstylistes hebben wij de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding. Wil je meer weten over Young Nails nagelopleiding of producten? Neem dan contact met ons op.
 
Kijk snel op www.enjoy-nails.nl voor alle info !
Ook voor onze Agenda
 

CRKBO Instellingnagelgildeyoungnails

 

Ons assortiment van Young Nails Nagelstyling

Geen producten gevonden.
Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen