CategorieënLogo USP

Pedicure schorten

Er komt veel stof vrij bij het nagelvijlen, iets dat hoort bij de dagelijkse gang van zaken van een pedicure. Schorten zijn daarom een absolute aanrader! Bij MAZ Beautyland bestelt u voordelig nieuwe schorten die passen bij de huisstijl van uw salon. U vindt bij ons korte en lange pedicure schorten met of zonder kleurige bies als afwerking. Voor een goede bescherming en een professionele uitstraling zit u goed bij MAZ Beautyland. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Ons assortiment van Werkschorten

Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel)
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €15,26€12,95
incl. btw €18,46€15,67
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Pedicure werkschorten

Voetverzorging producten kunnen redelijk agressief zijn voor uw kleding en vlekken achterlaten. Pedicure werkschorten zijn daarom ideaal. Ze beschermen en zijn makkelijk te vervangen tussen de behandelingen door. U kunt de pedicure werkschorten eenvoudig wassen. Onze scherpe prijzen maken het daarbij aantrekkelijk om een groot aantal schorten in te kopen. Zo heeft u altijd voldoende op voorraad en grijpt u niet mis als er ook een wasje draait.

Wegwerp pedicure schorten

Vanuit hygiënisch oogpunt is het raadzaam om wegwerp pedicure schorten te gebruiken. Deze kunt u namelijk na elke behandeling veilig deponeren in de afvalbak. Aandoeningen als voetschimmel en zwemmerseczeem hebben hierdoor minder kans om overgedragen te worden. Gebruik daarom ook altijd handschoenen. De wegwerp pedicure schorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en altijd scherp geprijsd bij MAZ Beautyland!

Pedicure schorten groothandel

Kwaliteitsproducten en goede bescherming zijn belangrijk voor een pedicure. U besteld niet alleen schorten in onze groothandel, maar ook:

Bovenstaande artikelen bestelt u voordelig samen met uw schorten in onze online pedicure groothandel. Met de MAZzelpunten die u bij elke bestelling krijgt profiteert u van nog meer voordeel. Deze kunt u namelijk , wanneer u wilt, inwisselen voor extra korting. Dat is dubbel mazzel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen