CategorieënLogo USP

Suikerpasta ontharen

Suiker is al eeuwenoud, maar met suikerpasta ontharen behoort tot een nieuw revolutionair tijdperk. Zeker omdat dit samengaat met huidverzorging. Door de toevoeging van Xylitol aan de suikerpasta van Skin Candy, is ontharen gemakkelijker dan ooit tevoren. En dat terwijl er minder roodheid of irritatie ontstaat op de huid in vergelijking met traditionele pasta’s waar dit niet in zit. U heeft de keuze uit verschillende soorten waarmee u probleemloos elk gebied van het lichaam kunt ontharen!

Ons assortiment van Voor en Nabehandeling

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen

Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Suikerpasta ontharen groothandel

Het Scandinavische merk Skin Candy heeft een suikerpasta ontwikkeld waarmee ontharen aanzienlijk makkelijker gaat. In onze groothandel mag dit opvallende merk dus zeker niet ontbreken. MAZ Beautyland is namelijk dé beauty en ontharing groothandel van de Benelux! Wilt u met suikerpasta ontharen? In onze Skin Candy groothandel bestelt u eenvoudig en voordelig uw favoriete ontharingsproducten. Net als de beste voor- en nabehandeling bij ontharen!

Suikerpasta ontharen Xylitol

Wanneer u eenmaal heeft ervaren hoe prettig het is om met suikerpasta te ontharen op basis van Xylitol, dan wilt u waarschijnlijk niet veel anders meer. Volgens een uitgebreid onderzoek heeft deze stof tal van voordelen voor de gezondheid. Het is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend. Ook heeft Xylitol alkaliserende eigenschappen, die helpen bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam. Door met suikerpasta te ontharen met Xylitol als basis werkt u effectiever, hydraterend en hygiënisch.

Suikerpasta ontharen Skin Candy

Het kan u niet ontgaan zijn, de ontharingsrevolutie. Gaat u met suikerpasta ontharen? Dan gebruikt u Skin Candy! Het prettige aan dit Scandinavische merk is dat het gemaakt is met natuurlijke ingrediënten. Dit is ook te zien in de producten die u gebruikt om de huid voor te bereiden op ontharen en extra te verzorgen na die tijd. Het is al een genot op zich om met suikerpasta te ontharen, maar Skin Candy maakt dit proces nóg aangenamer. Zeker wanneer u de voor- en nabehandelingsprogramma's meerekent!

Suikerpasta ontharen inkopen

Naast uw Skin Candy suikerpasta ontharen inkopen, bestelt u ook eenvoudig de Skin Candy gezichtsverzorging in onze webshop. MAZ Beautyland staat namelijk voor mooi van top tot teen! Alles op het gebied van beauty en wellness vindt u dan ook in ons uitgebreide assortiment. Daarbij profiteert u bij ons van de scherpste prijzen voor uw suikerpasta voor het ontharen, doordat wij slim inkopen en een aantrekkelijk voordelig spaarsysteem hanteren. Dubbel MAZzel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen