SPP5PC34_SMUGLIFE.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SlickPour - Smug Life

excl. btw € 16,25
incl. btw € 19,66

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

warning Laatste items in voorraad

Omschrijving

Stap 1 - Breng een ruime hoeveelheid Prep aan op alle nagels. Vijl vervolgens de nagels bij in het gewenste model en werk het oppervlak van de nagels af met een 180-grit vijl. Buffer tenslotte met een 180-grit of 240-grit sponsvijl. Verwijder stof met een nailwipe en Young Nails Swipe.
Stap 2 - Werk nagel voor nagel door de Basecoat aan te brengen en vervolgens een schepje poeder over de nagel te strooien. Gebruik zoveel poeder als nodig is om de nagel gelijkmatig te bedekken. Doe dit bij alle 10 nagels en verwijder vervolgens overtollig poeder met een zacht borsteltje.
Stap 3 - Herhaal de bovenstaande stap.
Stap 4 - Breng een ruime hoeveelheid Activator aan op alle nagels. Vijl vervolgens de nagels bij in het gewenste model en werk het oppervlak van de nagels af met een 180-grit vijl. Buffer tenslotte met een 180-grit of 240-grit sponsvijl. Verwijder stof met een nailwipe en Young Nails Swipe.
Stap 5 - Breng een tweede laagje Activator aan op de nagels. Gebruik een nailwipe om de activator in de nagel te poetsen.
Stap 6 - Tenslotte breng je de Topcoat aan op alle nagels. Haal na iedere nagel het penseeltje van de Topcoat over een droge nailwipe om deze te reinigen. Breng hierna een tweede laagje Topcoat op dezelfde manier aan. Laat dit 5 minuten drogen.

Datasheet

SPP5PC34
2 Items
0849336014783
Klanten kochten ook