CategorieënLogo USP

Skin Candy gezichtsverzorging

Vegan lovers opgelet! Skin Candy heeft gezichtsverzorging die bestaat uit natuurlijke ingrediënten en vegan friendly is. Zoals de suikerpasta van dit Scandinavische merk Xylitol bevat, worden de gezichtsverzorgingsproducten compleet gemaakt met het exclusieve Hyaluron-Xylitol serum. Dit werkt sterk op de hydratatie, verfijnt de poriën en zorgt voor een gezonde glans van de huid. Er zijn twee lijnen die zich richten op verschillende huidtypes. Voor iedereen die bewust leeft is er Skin Candy gezichtsverzorging!

Ons assortiment van Skin Candy Face Care

Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikel)
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Skin Candy gezichtsverzorging groothandel

Voor uw salon bestelt u Skin Candy gezichtsverzorging bij beauty groothandel MAZ Beautyland. Bij een optimale gezichtsverzorging hoort natuurlijk de perfecte wenkbrauw. Die maakt u met de Skin Candy Henna! Dit bestelt u voordelig samen met uw Skin Candy gezichtsverzorging in onze uitgebreide groothandel. Bekijk ons gevarieerde assortiment met producten en materialen voor diverse schoonheidsbehandelingen. Wij staan voor mooi van A tot Z!

Skin Candy gezichtsverzorging Smooth Kiss

Zoals gezegd zijn er twee verschillende lijnen Skin Candy gezichtsverzorging. Smooth Kiss is ook wel herkenbaar als de rode lijn. Deze richt zich volledig op de normale tot droge huid. Door de duindoornolie, welke vele antioxidanten en een hoog Vitamine C gehalte bevat, is de Skin Candy gezichtsverzorging Smooth Kiss ook zeer geschikt voor de rijpere huid. Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan eens de andere verzorgingslijnen in onze groothandel schoonheidsproducten.

Skin Candy gezichtsverzorging Fresh Kiss

De andere lijn Skin Candy gezichtsverzorging is de Fresh Kiss, ook wel de blauwe lijn genoemd. En hij is uitermate geschikt voor de normale tot vette huid. U kunt de Skin Candy gezichtsverzorging Fresh Kiss ook goed gebruiken voor acne behandeling. Met name de hogere concentratie Xylitol in verschillende producten werkt sterk hydraterend en bacteriedodend. Voor elke huid vindt u het juiste Skin Candy product bij MAZ Beautyland!

Skin Candy gezichtsverzorging online

Wij hebben als Skin Candy groothandel niet alleen gezichtsverzorging online te koop, maar ook Skin Candy suikerpasta om haren moeiteloos te verwijderen. Plus de beste verzorging om te gebruiken voor en na het het suikerpasta ontharen. Dit populaire Scandinavische merk heeft met zijn producten een ware ontharingsrevolutie ontketend. Bestel ze daarom samen met de Skin Candy gezichtsverzorging online bij MAZ Beautyland. Profiteer bij ons altijd van de scherpste prijs!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen