CategorieënLogo USP

Sibel reinigingsmiddelen

Voor het professioneel schoonmaken van uw salon gebruikt u onze Sibel reinigingsmiddelen. Uw tegelvloer naspoelen hoeft niet meer en uw behandelstoelen blijven in optimale conditie. Bij MAZ Beautyland verkopen we hoofdzakelijk kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. En dat ziet u aan de Sibel reinigingsmiddelen uit ons uitgebreide assortiment. De reinigers van dit merk zijn zacht voor uw materialen en hard tegen vuil!

Ons assortiment van Reiniging saloninterieur

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
excl. btw €22,56
incl. btw €27,30
excl. btw €15,34
incl. btw €18,56
excl. btw €2,48€4,95
incl. btw €3,00€5,99
excl. btw €12,26
incl. btw €14,83

excl. btw €9,16
incl. btw €11,08
excl. btw €12,26
incl. btw €14,83
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Sibel reinigingsmiddelen Clean All

In de salon gebruikt u eindeloos veel materialen, de Sibel reinigingsmiddelen Clean All zijn hier tegen opgewassen! Nevel van haarlakken of spatten van kleuringsproducten vormen geen enkele uitdaging. Deze vlekken worden doeltreffend aangepakt met de Sibel reinigingsmiddelen Clean All. Daarbij is er een aangename citrusgeur die achterblijft. Heeft u nog desinfectie voor de schoonheidsspecialiste nodig? Bestel deze dan ook eenvoudig online bij MAZ Beautyland!

Sibel reinigingsmiddelen groothandel

Uw salon is spic 'n span met de Sibel reinigingsmiddelen uit onze groothandel. Niet alleen uw salon, maar ook de materialen die u gebruikt bij uw behandelingen reinigt u grondig met onze desinfectie voor uw salon. De ultrasoon reinigers zijn hier trouwens ook zeer geschikt voor. Deze bestelt u voordelig samen met uw Sibel reinigingsmiddelen in onze beauty groothandel! Profiteer daarbij van onze gratis MAZzelpunten. Deze ontvangt u namelijk bij elke bestelling en kunt u ten alle tijden inwisselen voor extra korting!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen