CategorieënLogo USP

Refectocil Sensitive

Wilt u graag de wenkbrauwen van uw klanten verven, maar hebben ze soms last van een gevoelige huid? Dat is vanaf nu geen probleem meer! Met Refectocil Sensitive laat u al uw klanten verrassen door het resultaat van dit unieke product. U gebruikt het middel bij stap twee van het verfproces. Hoe het werkt? U brengt het serum voorzichtig aan op de wimpers of wenkbrauwen. Begin vooraan tot het uiteind of tot het haar volledig is bedekt. Vervolgens laat u dit 1 minuut inwerken. Op deze manier genieten uw klanten van een langere kleuring tot wel 6 weken! De Refectocil Sensitive gel is eenvoudig in gebruik en druipt niet!

 

Ons assortiment van RefectoCil Sensitive

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
excl. btw €9,10
incl. btw €11,01
excl. btw €5,75
incl. btw €6,96
excl. btw €5,75
incl. btw €6,96
excl. btw €5,75
incl. btw €6,96

excl. btw €9,60
incl. btw €11,62
excl. btw €5,75
incl. btw €6,96
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Refectocil Sensitive groothandel

Bij MAZ Beautyland als Refectocil Sensitive groothandel kunt u altijd terecht voor al uw producten om wimpers en wenkbrauwen te verven. Kies voor de kleur die bij uw klant past en start met een professionele behandeling. Passen de standaard kleuren niet helemaal bij uw klant? Maakt u zich dan geen zorgen! Het is mogelijk om kleuren eenvoudig te combineren. Vervolgens mengt u dit met de ontwikkelaar en u bent klaar om te verven! Bekijk ook Refectocil Lash and Brow voor het creëren van perfect gevormde wenkbrauwen. Refectocil Sensitive bestellen? Groothandel MAZ Beautyland heeft een ruim assortiment waar u al uw producten kunt bestellen voor een optimaal resultaat!

Refectocil Sensitive kopen

Bent u op zoek naar professionele producten die u in uw salon kunt gebruiken voor uw wimpers en wenkbrauwen? Kies dan voor de kwalitatieve producten van Refectocil Sensitive. Kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Dankzij de kracht van dit serum creëert u een verzorgde uitstraling op het gezicht van uw klant. Met Refectocil Sensitive kan uw klant minimaal 6 weken van gekleurde wimpers of wenkbrauwen genieten! Kies voor kwaliteit en innovatieve producten van Refectocil! Sensitive kopen doet u online in onze webshop.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen