CategorieënLogo USP

Pro GS nageltafel afzuigsysteem

De Pro-GS nageltafelsystemen zijn te bezichtigen in onze showroom. U bent altijd van harte welkom om de Pro-GS uit te komen proberen.

Topkwaliteit afzuigsystemen

Pro-GS Afzuigsystemen levert sinds begin 2007 topkwaliteit nageltafelafzuigsystemen voor professioneel ingestelde nagelstylistenpraktijken in Nederland en België. Het Pro-GS systeem is DE oplossing om nagelstylisten en klanten te beschermen tegen (fijn-)stof en schadelijke dampen tijdens de behandelingen. Het systeem is tot stand gekomen na een onwikkelings- en testperiode van meer dan drie jaar. Vanuit de bevindingen van professionele nagelstylisten is uiteindelijk een product ontwikkeld, wat uitblinkt door uitstekende eigenschappen.

Hieronder volgen een aantal voordelen van dit nageltafelafzuigsysteem wat beroepsgebonden gezondheidsklachten kan voorkomen, zoals chronische verkoudheden en allergieën door blootstelling aan chemische dampen op acryl basis en stof. Het systeem kan geleverd worden als losse unit voor inbouw in bestaande nageltafels, maar ook kunnen deze door ons worden ingebouwd in een op maat gebouwd meubel. 

 

Pro gs afzuigsysteem

Ons assortiment van Pro GS nageltafel afzuigsysteem

Geen producten gevonden.

Wil je meer informatie over dit afzuigsysteem? Bel 0174 640 335 of mail ons info@mazbeautyland.nl Wij zullen er dan voor zorgen dat de fabrikant van de Pro-GS je meer informatie zal toesturen of contact met je zal opnemen om de mogelijkheden te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

De Pro-GS nageltafelsystemen zijn te bezichtigen in onze showroom. U bent altijd van harte welkom om de Pro-GS uit te komen proberen.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen