CategorieënLogo USP

Pedicure kleding

Als pedicure werkt u met verschillende producten en gereedschappen die de kleding kunnen aantasten. Professionele pedicure kleding biedt bescherming en zorgt er onder andere voor dat de hygiëne gewaarborgd wordt. Vanwege de comfortabele pasvorm kunnen u en uw medewerkers de werkzaamheden zonder hinder uitvoeren. De uitstekende kwaliteit van onze pedicure kleding maakt dat uw stijlvol op de werkvloer staat. MAZ Beautyland is niet alleen bekend in de gehele beauty en wellnessbranche vanwege onze hoogwaardige verzorgingsproducten!

Pedicure kleding groothandel

De beautybranche is onze specialisatie en wij weten precies wat u nodig heeft als salon. Daarom zijn wij ook dé pedicure kleding groothandel! Professionele salonkleding is een belangrijk onderdeel van uw inventaris. Het biedt bescherming aan uw medewerkers en laat uw klanten zien dat u een hygiënische werkwijze hanteert. U heeft een ruime keuze uit hoogwaardige pedicure kleding in onze groothandel, zo kunt u de kleuren van de pantalon en tuniek aanpassen op uw huisstijl.

Pedicure kleding vrouwen

Met name onze pedicure kleding voor vrouwen is zeer populair. Dit komt door zowel de pasvorm als onze scherpe prijzen. U kunt voor alle maten bij ons terecht, ook voor de extra grote en kleine maten. Wij zorgen altijd voor een snelle levering! Echter, wanneer u een afwijkende maatvoering wilt bestellen dan bestaat de mogelijkheid dat de levering iets langer zal duren. Met onze pedicure kleding voor vrouwen komt u representatief voor de dag!

Pedicure kleding mannen

Al werken er procentueel gezien meer vrouwen in de beautybranche dan mannen, MAZ Beautyland verkoopt ook pedicure kleding voor mannen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen er even stijlvol uitziet in uw salon! U vindt pedicure kleding speciaal ontworpen voor de man in onze uitgebreide en overzichtelijke webshop. Onze pedicure kleding voor mannen is van goede kwaliteit en blijft ook na vele wasbeurten mooi en perfect van pasvorm.

Pedicure kleding kopen

Wanneer u als salon houder pedicure kleding gaat kopen voor uw medewerkers is het handig om de juiste maten te weten. Deze kunnen nog wel eens verschillen. Met onze matentabel kunnen uw medewerkers eenvoudig controleren of ze de juiste maat hebben doorgegeven. Voor al uw inkopen bij MAZ Beautyland kunt u eenvoudig een account aanmaken. Hiermee kunt u sneller bestellen en bent u bovendien voordelig uit. Wanneer u onze scherp geprijsde pedicure kleding gaat kopen ontvangt u voor elke euro MAZzelpunten die u kunt opsparen voor nieuwe aankopen. Dat is dubbel mazzel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen