CategorieënLogo USP

Opleidingen

Met onze opleidingen kunt u zich verder specialiseren in de beauty wereld. MAZ Beautyland is vooral gespecialiseerd in nagel opleidingen met de merken Nailit, Young Nails, BCL Spa, Skin Candy suikerontharing, Caption en ManiQ. Ook verzorgen wij regelmatig productdagen. Young Nails ervaren? kom eens naar onze workshops. Ook bieden wij GRATIS trainingsdagen voor de nagelstyliste. MAZ Beautyland / Enjoy Nails heeft zelfs een eigen wedstrijdteam.
 

 

Klik hier voor de cursus data

Een opleiding die klassikaal en online leren combineert met zelfstudie!

DUAL LEARNING SYSTEM:

Nagelstylist en/of manicure worden in een geheel nieuw en uniek leerconcept?
NiP College bied het ‘Dual Learning System’.
Duaal leren betekent studeren waar en wanneer het uitkomt. Optimaal leren, thuis en klassikaal, als bijscholing of omscholing, naast een gezinsleven, een drukke baan of als je toe bent aan een nieuwe uitdaging!

De opleiding maakt gebruik van een ‘action learning’ methode en bevat praktische huiswerkopdrachten. Deze opdrachten kunnen via het Facebookforum en tijdens de klassikale hands-on lesdagen besproken worden. De praktijkervaring die men op doet, komt terug in de lessen van de opleiding. Nagelstyling is echt een praktijkvak, vandaar dat klassikale hands-on lesdagen belangrijk zijn om tot een goed eindresultaat te komen.  Er is een keuze mogelijkheid voor het aantal klassikale hands-on lesdagen, waardoor voor ieder een opleiding ‘op maat’ samengesteld kan worden.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen