CategorieënLogo USP

Pedicure stoelhoes badstof

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van een pedicure stoelhoes van badstof een slimme zet is. Bij MAZ Beautyland is deze voordelig verkrijgbaar. Maar belangrijker is dat u zorgt voor een professionele uitstraling van uw salon. Hygiëne en comfort worden namelijk gewaarborgd met een pedicure stoelhoes van badstof. Daarbij zal uw pedicurestoel langer meegaan doordat deze beschermd wordt. U slaat dus meer dan twee vliegen in één klap!

Ons assortiment van Hoessets badstof - multi-colors

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikel)
excl. btw €59,95
incl. btw €72,54
excl. btw €59,95
incl. btw €72,54
excl. btw €59,95
incl. btw €72,54
excl. btw €59,95
incl. btw €72,54

excl. btw €59,95
incl. btw €72,54
excl. btw €59,95
incl. btw €72,54
excl. btw €9,95
incl. btw €12,04
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Pedicure stoelhoes badstof kleuren

Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben is de pedicure stoelhoes van badstof bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor vindt u altijd wel een kleur die perfect aansluit op uw huisstijl! De hoes is op maat gemaakt voor uw pedicurestoel die u net zo makkelijk bij MAZ Beautyland bestelt. U vindt bij in onze pedicure groothandel alles wat u nodig heeft voor het geven van een professionele behandeling, maar ook voor de inrichting van uw salon. Waaronder een pedicure stoelhoes van badstof, leverbaar in diverse kleuren.

Pedicure stoelhoes badstof set

U bent in een keer klaar met onze pedicure stoelhoes badstof set! Deze worden namelijk geleverd met alle toebehoren. Een hoezenset bestaat uit:

  • Hoes
  • Hoofdsteunhoesje
  • Armsteunhoesjes
  • Spanners

Let op! Kijk wel naar het juiste model wanneer u de pedicure stoelhoes badstof set bestelt. Het zou zonde zijn als blijkt dat het ademgat mist in de hoes terwijl u die wel in uw stoel heeft. Voor elk model geldt trouwens dat de sets compleet worden geleverd!

Pedicure stoelhoes badstof kopen

Hygiëne is een belangrijke reden om een pedicure stoelhoes van badstof te kopen. Voor extra hygiëne kunt u ook onderzoeksbank papier gebruiken. Deze combinatie is een aanrader voor vele behandelingen! Voor het schoonmaken van de stoel zelf hebben wij speciale reiniging voor saloninterieur in het assortiment. Deze kunt u in onze webshop eenvoudig samen met uw pedicure stoelhoes van badstof kopen!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen