CategorieënLogo USP

Desinfectie en reiniging

Eigenlijk kan geen enkel bedrijf zonder goede desinfectie en reiniging. Zeker in de beauty en wellnessbranche is dit ontzettend belangrijk. Een salon is de perfecte omgeving voor bacteriën en schimmels. Maar met een adequate desinfectie en reiniging zorgt u ervoor dat deze geen schijn van kans hebben en dat u hygiënisch te werk kunt gaan! Bij MAZ Beautyland doet u eenvoudig al uw inkopen hiervoor, van desinfectie voor de huid tot speciale reiniging voor uw salon.

Desinfectie en reiniging pedicure

Zwemmerseczeem is bij vrijwel elke Nederlander bekend. Met de juiste desinfectie en reiniging hoeft u als pedicure niet bang te zijn dat dit via uw zaak verder wordt verspreid. MAZ Beautyland heeft als pedicure groothandel de beste middelen daarvoor! Een gerenommeerd merk in ons uitgebreide assortiment is Barbicide. Hiervan kunt u niet alleen desinfectie voor instrumenten bestellen, maar ook desinfectie en reiniging voor uw pedicure salon. De handige sprayflacon is bijvoorbeeld ideaal voor kleine en onregelmatige oppervlakken!

Desinfectie en reiniging groothandel

MAZ Beautyland is niet zomaar een desinfectie en reiniging groothandel, wij zijn dé beauty en wellness groothandel van de Benelux! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dat uiterst scherp geprijsd is. En omdat wij het graag groots aanpakken, kunt u voor desinfectie en reiniging in onze groothandel ook ultrasoon reinigers aanschaffen. Hiermee kunt in één keer een groot aantal instrumenten effectief reinigen! Uiteraard geldt, hoe groter de reiniger hoe meer erin past.

Desinfectie en reiniging bestellen

Wilt u graag speciale desinfectie voor de huid en reiniging voor uw salon bestellen? Dat doet u eenvoudig via onze webshop! En met een account kunt u zelfs heel makkelijk uw bestelgeschiedenis inzien en een voorgaande bestelling opnieuw plaatsen. Gemak dient de mens! Een goede hygiëne staat wat MAZ Beautyland betreft altijd voorop. Daarom raden wij u aan om tijdig uw desinfectie en reiniging te bestellen, al zal u met onze snelle levering sowieso niet gauw zonder komen te zitten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen