CategorieënLogo USP

CND Creative Play

Wereldwijd is CDN marktleider in professionele nagelproducten. De introductie van de bijzondere productlijn CND Creative Play maakt liefhebbers van Gel Polish van heinde tot verre dan ook ontzettend enthousiast. U kunt vanuit uw salon nu ook de levendige en expressieve kleuren van dit merk aanbieden aan uw klanten. De meer dan 50 uitzonderlijke kleuren en tien verschillende finishers bestelt u voordelig online bij MAZ Beautyland. Met de spectaculaire kleuren van CND Creative Play laat u uw klanten in de spotlights staan!

 

CND creative play groothandel

MAZ Beautyland is dé CND Creative Play groothandel. Alles voor een complete manicure, pedicure en nagelstyling vindt u dan ook in onze CND groothandel terug. Met dit hoogwaardige merk stylet u de mooiste nagels, die het zeker twee weken lang uithouden. De voordelen van de populaire lijn Creative Play zijn eindeloos. Hieronder zetten wij ze voor u op een rijtje:

  • Hoge pigmentatie waardoor de gel polish een fantastische dekking geeft
  • Ideaal voor over CND Acryl of Gel nagels
  • CND penselen die perfect zijn afgestemd op de vorm van de natuurlijke nagel en erg prettig lakken
  • De enige gel polish die écht afweekbaar is zonder de nagel open te vijlen
  • High Gloss Top Coat
  • Het product kan aangebracht en verwijderd worden zonder te buffen en te vijlen

Als CND Creative Play groothandel profiteert u bij MAZ Beautyland van zeer scherpe prijzen!

CND creative play gel polish

Breid het service aanbod van uw salon uit met de nieuwe kleuren en technieken van CND Creative Play gel polish. U kunt als nail professional een vertrouwde CND dienst aan uw klanten aanbieden zonder te hoeven vijlen. Dit is mogelijk door de eenvoudige toepassing en de professionele bescherming van CND Creative Play gel polish. Bij MAZ Beautyland bestelt u niet alleen alles voor de beste behandelingen; ook het interieur van uw salon maakt u aantrekkelijk met ons uitgebreide assortiment!

CND creative play kleuren

Er zijn drie stappen die u dient te volgen in de CND Creative Play lijn. Kleuren zullen daardoor intenser en langer stralen. De basis legt u aan met een dun laagje Creative Play Base Coat. Cure deze vervolgens uit. De levendige CND Creative Play kleuren brengt u aan in twee dunne laagjes Creative Play nagellak, die u eveneens uit dient te curen. Elke kleur beschikt over micronized pigmenten voor ultra-intense kleuren. Eindig met een dun laagje Creative Play Top Coat voor een langdurige glans en prachtige, perfect beschermde nagels. De Top Coat dient u eveneens uit te curen. Verwijder vervolgens de plaklaag met Isopropyl.

CND creative play inkopen

Voor uw salon doet u natuurlijk al uw CND creative play inkopen online bij MAZ Beautyland. Wij hebben elke Creative Play Polish in ons brede assortiment! Bekijk ter inspiratie de CND kleurenkaart voor een handig overzicht. Niet alleen uw CND creative play inkopen doet u bij ons. Wij zijn ook uw CND Shellac groothandel. U heeft alles onder één dak voor een professionele manicure, pedicure en nagelstyling! Dat maakt inkopen doen leuker en vooral makkelijker. Profiteer van onze scherpe prijzen en de supersnelle levering!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen