CategorieënLogo USP

Blink wimpers

De ogen weerspiegelen de innerlijke schoonheid en met Blink wimpers omlijst u deze! Hoe groot en opvallend de lijst moet zijn dat bepaald uw klant, u heeft bij MAZ Beautyland in elk geval de mogelijkheid om uw klanten te voorzien in tal van keuzes. De hoogwaardige Blink wimpers worden gemaakt van Koreaans PBT en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krul stijlen. Zo is er bijvoorbeeld de J-Curl die het meest overeenkomt met de natuurlijke wimper en voor een excentrieke uitstraling gebruikt u de D-Curl. Wat heeft u op het oog?

Blink wimpers groothandel

Niet alleen de extensions, maar ook de verzorging voor Blink wimpers besteld u in onze groothandel. Door een goede voorbehandeling zal het effect van een wimperextension behandeling optimaal zijn. En met een toegespitste nabehandeling zal de levensduur van de Blink wimpers aanzienlijk verlengen. Als groothandel hebben we daarom een ruim assortiment hoogwaardige producten en alles voor u als professional. Zo weet u vrijwel zeker dat uw klanten tevreden de deur uitgaan en weer terugkomen!

Blink wimpers online

Bij MAZ Beautyland doet u al uw inkopen, dus ook uw Blink wimpers, voor uw salon online. Het voordeel van inkopen doen via een webshop is dat u de deur niet meer uit hoeft. U kunt zelfs tussen de behandelingen door de bestellijst bijwerken. Zo bent u na sluitingstijd ook echt vrij! Een ander voordeel van Blink wimpers online bestellen bij MAZ Beautyland is dat u eenvoudig de bestelgeschiedenis kunt bekijken en daardoor sneller nieuwe inkopen kunt doen. Wat heeft u nodig? Lijm? Wimperverf en wimperextensions? Wij zorgen voor een snelle levering!

Blink wimpers bestellen

Bij MAZ Beautyland kunt u voor vrijwel elk gewenst resultaat Blink wimpers bestellen. Dat betekent dat u op het gebied van wimperextensions praktisch alle wensen van al uw klanten kan beantwoorden! En met de benodigdheden voor een lespakket blijft u up to date. Zo levert u naast de beste producten tevens de beste service! Bekijk ook eens de youtube filmpjes van Blink. Voor een verleidelijke Blink kunt u wimpers bestellen bij MAZ Beautyland!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen