CND Trainingen bij MAZ Beautyland kopen?

CND Trainingen

CND Creativity Lab

Laat je verrassen door het brede assortiment, de systemen en opleidingstechnieken van CND tijdens de CND Creativity Lab Training.
Tijdens de CND Creativity Lab Training kunt u de diverse systemen en technieken van CND ervaren zodat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden van deze veelzijdige producten. Leer bijvoorbeeld anders naar nail-arts kijken en pas deze aan, aan de wensen van uw klanten. Bekijk samen met de docente voorbeelden uit de praktijk en leer deze analyseren.

Tijdens deze training ontdekt u waar uw interesses liggen zodat u in de toekomst gericht passende trainingen kunt volgen bij MAZ Beautyland & Enjoy Nails


Extra informatie:
Deze oriënterende training is bedoeld om u kennis te laten maken met de veelzijdige producten en systemen van CND en is zeer geschikt voor stylisten die met CND willen starten in hun salon.
Kosten:
€ 35,- exclusief BTW.

Agenda overzicht

 

CND™ SHELLAC™ 1: Playstation


Maak kennis met het superieure salon systeem van CND; CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, voor gegarandeerd 14+ dagen een ongekend hoogglans resultaat.
Tijdens de CND™ SHELLAC™ 1 Playstation training maakt u kennis met alle ins en outs van dit award winnende salon systeem van CND. Wat is CND™ SHELLAC™? Hoe wordt het aangebracht? Wat zijn de juiste technieken voor een salonwaardig resultaat? En hoe wordt het verwijderd zonder de natuurlijke nagel te beschadigen? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens deze training. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag met de producten voor een totaal beleving van dit prachtige systeem.


Extra informatie:
Tijdens deze trainig wordt er gewerkt op de eigen nagels. Zorg er daarom voor dat u met één hand vrij van product komt. Om deel te kunnen nemen aan deze training is kennis van manicure technieken verplicht. Heeft u deze kennis nog niet, dat kunt u eerst de SPAMANICURE™ training volgen.
Kosten:
€ 35,- exclusief BTW.

Agenda overzicht