NIP College Nagelstyling

Een opleiding die klassikaal en online leren combineert met zelfstudie!

DUAL LEARNING SYSTEM:

Nagelstylist en/of manicure worden in een geheel nieuw en uniek leerconcept?
NiP College bied het ‘Dual Learning System’.
Duaal leren betekent studeren waar en wanneer het uitkomt. Optimaal leren, thuis en klassikaal, als bijscholing of omscholing, naast een gezinsleven, een drukke baan of als je toe bent aan een nieuwe uitdaging!

 

De opleiding maakt gebruik van een ‘action learning’ methode en bevat praktische huiswerkopdrachten. Deze opdrachten kunnen via het Facebookforum en tijdens de klassikale hands-on lesdagen besproken worden. De praktijkervaring die men op doet, komt terug in de lessen van de opleiding. Nagelstyling is echt een praktijkvak, vandaar dat klassikale hands-on lesdagen belangrijk zijn om tot een goed eindresultaat te komen.  Er is een keuze mogelijkheid voor het aantal klassikale hands-on lesdagen, waardoor voor ieder een opleiding ‘op maat’ samengesteld kan worden.

 

AANBOD OP MAAT:

De klassikale hands-on lesdagen worden naar wens van de cursist gepland, dit kan één maal per week tot één maal per twee/drie/vier weken zijn. Deze keuze is afhankelijk van de studie mogelijkheden en het budget van de cursist. Elke cursist ontvangt vouchers voor het aantal aangekochte klassikale hands-on lesdagen, deze mogen vrij ingepland worden op de door het opleidingscentrum aangeboden data. Natuurlijk gebeurt dit vooraf in overleg/planning met het opleidingscentrum.

Ervaren vakdocenten verzorgen de cursus en klassikale hands-on lesdagen.