Nagelstyling Opleidingen

Waarom Enjoy Nails?
 
• Wij zijn een erkend leerbedrijf
• Moderne opleidingsruimte dat plaats biedt aan 6 cursisten, met een professionele docent voor een prettige, maar toch pittige en gedegen cursustijd.
• Wij werken met diverse topmerken op het gebied van nagelverzorging.
• Goed bereikbaar
• Producten direct leverbaar
• Ruime keuze in opleidingen vakgebied
• Extra trainingen en begeleiding na cursus
• Flexibele betalingsmogelijkheden
• Opleidingsaanbod is BTW vrij
• U kunt iedere dinsdag (09:00 - 14:30) en iedere zaterdag (9:00 - 14:30) instromen kan vrijwel direct.
 
Kijk ook snel op www.enjoy-nails.nl Al onze opleiding zijn BTW VRIJ.
 
Opleidingen
Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstyliste.
Van een manicure tot een Allround cursus. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules.
Hiermee heeft u de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde technieken van nagelstyling. U kunt deze modules los volgen of als combinatie. Combinatie opleidingen zijn aantrekkelijker omdat deze de benodigde basisonderdelen bevatten en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.
Met de cursus nagelstyliste van Enjoy Nails kun je binnen 4 lessen al zelfstandig een mooie nagelverlenging maken met een french manicure of glittertopjes.

Nagelstyliste is een vrij beroep en kent een hele lage investering 's drempel. Met een praktijk aan huis of met een bezoekservice (mobiele nagelstudio) is een goed bedrijf op te bouwen .Flexibele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure/nagelstyliste goed is te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste, kapper, welness behandelingen en pedicure, maar ook vele andere beroepen. Daarnaast is het makkelijk in pas baar in verschillende levens- en gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf. In dit beroep ben je verzekerd van goede verdiensten, mede door de verkoop van verschillende producten.

Er wordt lesgegeven met het hoogstaande merken. In deze lessen leer je o.a vijltechnieken, met tips, sjablonen en de supersnelle revurse methode te werken. De klassen zijn niet groter dan 6 personen, hierdoor krijg je erg veel persoonlijke aandacht.
De cursus nagelstyling van Enjoy Nails biedt een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiële mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte.

Enjoy Nails is er altijd voor haar leerlingen. Daarom zorgen wij voor een gedegen individuele begeleiding ook na je opleding staan we voor je klaar. Juist na het afronden van je opleiding loop je vaak tegen praktijk problemen aan, waar wij u graag bij helpen. Via de telefoon, e-mail of persoonlijk tijdens de review dagen.

Als het even tegen zit sta je bij Enjoy Nails dus niet alleen!
Voor ervaren nagelstylistes hebben wij de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding. Wil je meer weten over Young Nails nagelopleiding of producten? Neem dan contact met ons op.
 
Kijk snel op www.enjoy-nails.nl voor alle info !
Ook voor onze Agenda
 

CRKBO-logo.jpg