Categorieën
Aanbiedingen
MINI DOTS EDITION HAARDROGER 1000W DC-PINK-ULTRON MINI DOTS EDITION HAARDROGER 1000W DC-PINK-ULTRON excl. btw €27,63 €32,50
incl. btw €33,43 €39,33

SpaRitual & Nagellak

SpaRitual & Nagellak

SpaRitual nagelproducten zijn volledig dierproefvrij en alle grondstoffen zijn volledig natuurlijk. SpaRitual levert niet alleen nagelproducten van zeer hoge kwaliteit maar is hiermee ook leverancier van veilige en verantwoorde nagelproducten voor klant en nagelstyist!
 
SpaRitual is een vegan (veganistisch) product, vegan betekent niet alleen dierproefvrij maar betekent ook dat de SpaRitual producten vrij zijn van kunstmatige kleur en grondstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van organisch materiaal. Ook de  toeleveranciers van SpaRitual voldoen aan dezelfde eisen die het bedrijf zelf volgt. Hierdoor weet u zeker dat u gebruik kunt maken van een topproduct dat voldoet aan alle eisen die het merk zelf ook hanteerd.
SpaRituals is als merk constant op zoek naar manieren om nog duurzamere producten te kunnen aanbieden en deze nog duurzamer te kunnen produceren. Niet alleen de producten zelf, maar verpakkingmateriaal,transport en distributie zijn zo duurzaam mogelijk.
 
De nagellakken van SpaRitual zijn uniek door de natuurlijke ingrediënten en de antislip grip op de nagellak flesjes. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen en zonder verwerking van visschubben. Veel klanten vinden dit steeds belangrijker.
De Nail Care Essentials bestaan uit verharders, topcoats, verzorgende en verstevigende lakken, anti-fungus treatments, diverse removers, cuticle treatments en ecovijlen. Een zeer veelomvattende productgroep, allemaal geproduceerd van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal. zelfs de verpakkingen!
 
Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen